… en een héle grote passie voor kleding. Een droom die nu (voor een deel) werkelijkheid gaat worden.

Een eigen kledingwinkel, dat was eigenlijk mijn droom. Een knus, warm en gezellig winkeltje waar ik “jonge” én “wat oudere” meisjes 😉 (alle leeftijden dus) kan helpen met het vinden van een mooie nieuwe outfit en waarna zij weer helemaal blij de deur uitlopen!
Maar aangezien ik het nog écht niet wil missen om veel bij mijn kids te zijn, kan ik deze droom “helaas” nu nog niet realiseren.

Toch kon ik niet wachten om aan de slag te gaan en daarom besloot ik om een deel van mijn droom te realiseren :), een warm en gezellig online modeboetiekje. Gewoon fijn vanuit huis, zodat ik er thuis ook voor de kids kan zijn.
Dat is dus dé reden waarom ik mezelf afgelopen week heb ingeschreven bij de Kamer van Koophandel én zelfs al 2 bezoekjes bracht aan het World Fashion Center in Amsterdam waar ik al super leuke items heb ingekocht. 🙂

Volgende week wordt hij dan gelanceerd, mijn online mode snoepwinkeltje. Súper blij en súper trots ben ik! Niet alleen op mezelf dat ik eindelijk deze stap ga zetten, maar ook op Marc die voor 100% achter me staat en al een paar weken avonden achter elkaar mijn webshop aan het bouwen is, maar ik kan jullie verzekeren, hij wordt écht ontzettend mooi.

Wat kunnen jullie verwachten?
In binnen én buitenland ga ik op zoek naar de allermooiste merkjes en kledingstukken.
Elk kledingstuk wordt met héél veel liefde, zorg, passie én plezier ingekocht én vooral ook verkocht.
Ik wil mijn klanten op een zo fijne, warme en persoonlijk mogelijke manier, voor zover dat mogelijk is online, helpen met het vinden van de mooiste outfits en zal daarom telefonisch (bellen en what’s app) en via Social Media bereikbaar zijn voor al jullie vragen en advies. Foto’s zijn natuurlijk ook altijd welkom! Altijd een styliste en personal shopper binnen handbereik, hoe handig is dat? 😉
Ook het uitpakken van het pakketje wordt een feestje.

Hou vooral Facebook, Instagram & mijn blog in de gaten voor de nieuwste updates en sneak previews!
De naam ga ik nu nog niet aan jullie verklappen. Er wordt namelijk ook nog aan het logo gewerkt. Zodra deze helemaal naar wens is, zal ook de Facebook- en Instagrampagina van mijn online boetiekje online gaan.

Sneak Preview 😉

Keep you posted ;)!

Liefs, Marieke! X

 

 

29 comments on “Er was eens een meisje met een droom…”

 1. Wat gaaf!! Lieve Marieke, ik wens je heel veel succes maar vooral veel plezier met het eerste deel van jouw droom, de rest volgt vanzelf :). Ik weet zeker dat het je gaat lukken! Dikke knuffel!

 2. Wat leuk Marieke, er is niks zo gaaf als je droom volgen! Ik ben er ook mee bezig en het voelt waanzinnig goed! Mocht je nog ergens hulp bij nodig hebben laat het me weten 🙂

  Liefs Danielle

 3. Gaaf dat je alvast een begin van je grote droom gaat verwezenlijken. Heel veel shopplezier en verkoopplezier toegewenst. Dat je er flink van mag genieten

 4. Wat super leuk voor je Marieke!!!!
  Ik kijk er naar uit wat voor mooie kleding die in koopt voor jou winkeltje!!
  Als je een keer een wat groter maatje hebt voor mij , laat het me weten!!!!
  Veel succes!!!!!

 5. Geweldig!! Wat leuk!!! Voor mij was kleding kopen altijd een drama. Het was allemaal te groot, vooral jeans en bh’s en ik mag geen hakken aan. Inmiddels heb ik mijn kledingstijl geaccepteerd. Ik ben benieuwd naar je winkeltje!

 6. Wauw Marieke, wat een gave stap!! Ik vind het heel knap dat je je droom durft waar te maken. Ben heel benieuwd, want je sneak preview ziet mooi uit. Heel veel geluk en plezier gewenst!

 7. Wat leuk dat je je dromen omzet in daden! Als je dingen doet met plezier, je passie volgt en doorzet, dan wordt het een succes! Leuk om te zien dat we fashion gemeen hebben 🙂

 8. Lieve Marieke,
  Jij hebt ALLES wat jouw winkeltje een GROOT succes gaat maken. Jouw vriendelijkheid, vrolijkheid, enthousiasme, jouw stijl voor kleding en jouw eigen passie maken dit een groot succes, daar ben ik 100% van overtuigd.

  Ik wens je heel veel plezier en succes met deze droom. Kei knap dat je dit gewoon gaat doen. Ik ben super trots op je!

 9. Wat leuk om te lezen dat je toch je droom deels nu al kan verwezenlijken! Waar een wil is is een weg (en met een beetje creativiteit kan veel). Heel veel succes met deze leuke, nieuwe uitdaging!!

Geef een reactie