Goodmorning!

Ze hebben een wat stoffig imago, maar inmiddels zijn ze herrezen uit de mottenballen en helemaal hip. Plissérokken.
Ik kocht mijn plissérok vorig jaar voor oudejaarsavond, maar trok uiteindelijk toch iets anders aan. Sindsdien heeft de rok het daglicht ook niet meer gezien. Tot een paar dagen geleden..

Wanneer het wat lekkerder weer is, combineer ik de rok met een simpel (wit) shirtje, blote benen en sneakers. Dit lijkt me toch net wat leuker.
Ik draag momenteel vrijwel overal een los kraagje onder, maar achteraf had ik het kraagje bij deze outfit beter weg kunnen laten.

De rok is van Maison Scotch (momenteel verkrijgbaar in diverse andere kleuren), het kraagje is van Studio Anneloes, het zwarte truitje is van Nikkie, het leren jasje van Goosecraft (oudere collectie) en de sneakers van Paul Green.

Een hele fijne dag! x

 

17 comments on “Outfit of the day: Plissé”

  1. De eerste keer dat ik de plissérok weer ‘in het wild’ zag (een paar maanden terug), vond ik hem verschrikkelijk tuttig. Zal waarschijnlijk de persoon zijn geweest, want hoewel het niet direct mijn smaak is, moet ik je wel eerlijk zeggen dat hij jou gewoon goed staat. En wat Fleur zegt, in deze combinatie zeker niet stoffig 🙂

  2. Ik heb zelf even moeten zoeken hoe ik zo’n rok combineerde, maar nu vind ik ze geweldig!
    Die kleur van jouw rok is trouwens ook echt prachtig! Sowieso één van mijn lievelingskleuren ♥ Mooie outfit!

  3. Wat gaaf!! Ik hou ervan, prachtige rok en ik vind het mooi hoe je je kleding telkens combineert. Ik heb daar nogal moeite mee, juiste combi’s bij elkaar zoeken.

Geef een reactie