Dit maakt het vliegtuigen spotten op Eindhoven Airport met de kids een héél stuk leuker:) Op 13 april opent Victoria’s Secret namelijk haar deuren in de vertrekhal van Eindhoven Airport. Deze winkel is te vinden vóór de douane en daarom ook bereikbaar voor niet-reizigers.
Helaas wordt er in dit filiaal geen lingerie, bikini’s en kleding verkocht, maar enkel beauty & accessoires.

Tussen 13.00 uur en 15.00 wordt de winkel feestelijk geopend door vloggers Lizzy van der Ligt en Jiami Jongejan.

Wil je ook graag een mooi lingeriesetje, kleding of een nieuwe bikini van Victoria’s Secret kopen? Als je op deze dag een aankoop doet in deze winkel, maak je kans op een tripje naar de Victoria’s Secret’s flagship store in Londen!

Ikzelf ben 2 jaar geleden in deze prachtige winkel geweest in London en deze is absoluut een bezoekje waard.

1 comment on “Victoria’s Secret opent een filiaal in Eindhoven”

Geef een reactie