Een hele goede zondagmorgen. Wat werden we verwend de afgelopen dagen met een heerlijke temperatuur en zonnetje en wat hebben we er fijn van geprofiteerd, ik hou van het buitenleven.
Woensdagmiddag heb ik gezellig op een terrasje gezeten bij een speelboerderij samen met een lieve vriendin en de kindjes. Een fijn gesprek, lekkere hapjes en drankjes op tafel en vrolijk spelende kids.. mijn middag kon niet meer stuk.

Hieronder mijn outfit van woensdag, deze keer ook een andere setting als voor de spiegel op mijn slaapkamer. Ik ben totaal niet fotogeniek en van de 50 foto’s die ik maak, verwijder ik er 45 weer. Dat wil ik mijn fotograaf niet aandoen, haha!
Ik draag op de foto’s een wit blouseje met lus op de rug en strikjes op de mouwen van de Zara (ook heel leuk in het blauw/ wit gestreept). Een oversized trui van de Zara, (valt héél oversized, ik draag een s). Een grijze jeans van Selected Femme en mijn beige laarsjes met riempjes van Toral (via Doreen schoenen). Ik ben helemaal fan van dit super leuke schoenenmerk!

Happy ♥ Sunday!

  

19 comments on “Outfit of the day: I’m nicer when I like my outfit”

  1. Hoi Marieke, ik ben zelf helemaal geen fashionista en heb dus helemaal geen verstand van mode e.d maar ik vind jouw outfit met deze blouse met strik echt heel erg leuk! Ik houd ook van oversized truien en met deze blouse eronder maak je het net even anders! Heel erg leuk!!

  2. Fijn dat je zo hebt genoten van de zonnige, relaxte woensdag(middag). Zo hoort ’t leven te zijn :)Hoewel dit niet helemaal mijn kledingsmaak is vind ik wel dat je er erg mooi uit ziet. Leuk detail dat die strik boven je trui uitkomt. Sowieso ziet die trui er heel erg fijn uit, die zou ik zelf wel willen in het zwart of grijs.

  3. Wat een super leuke outfit! Die strik op je rug is echt heel leuk.
    Herkenbaar ook, van de 50 foto’s, 5 foto’s overhouden die geschikt zijn :p
    Je hebt in iedee geval lekker genoten van het mooie weer.

  4. Wat een leuke outfit! Foto’s maken waarvan de meeste niet goed zijn, ken ik wel Ik ben zelf niet echt goed met kleding, maar super leuk dit! Door de blouse lekker anders dan anders, maar wel casual en draagbaar. Heel mooi.

Geef een reactie