Georgia plaatste een tijdje terug een foto van haarzelf samen met haar vriendin Kate waar zij samen op het strand lagen op haar Instagramaccount. Een lading kritiek was het gevolg. Zo zou ze haarzelf dunner hebben gephotoshopt en haar vriendin breder. Belachelijk vonden beide vriendinnen dit en besloten samen het Instagramaccount Any Body te lanceren op International Women’s Day jl.

Met dit Instagramaccount willen zij vrouwen wereldwijd laten zien dat echte schoonheid niks te maken heeft met je kledingmaat en vrouwen overstromen met foto’s van hun prachtige verschillende lichamen.

Hun boodschap:
“Of je nou maat 34, 44, iets daaronder, iets daarboven of iets daar tussenin hebt, we geloven dat jij uniek bent. Uniek zijn is zo mooi in deze wereld waarin we al zoveel dezelfde dingen zien” Stop met jezelf te vergelijken met andere vrouwen. 

En nu zijn de reacties lovend en dankbaar en terecht!

Lieve vrouwen, laten we body shaming stoppen. Elke vrouw en élk figuur is prachtig op haar manier. Laten we lief zijn voor elkaar en voor onszelf. ❤️

 

Bron: Libelle Daily

 

15 comments on “Georgia en Kate laten het zien; élk figuur is prachtig”

  1. Super dat ze samen een instagram account zijn begonnen om positiviteit uit te dragen! Jezelf vergelijken met anderen brengt ook alleen maar negativiteit met zich mee.

  2. Ik vind het gewoon compleet schandalig dat vrouwen zo slecht worden behandeld omwille van hun figuur! Ik kan niets anders dan respect hebben voor deze slimme en vooral knappe meiden!

  3. Mooi dat ze dit doen, hopelijk bereiken ze ermee wat ze moeten. Meiden niet meer zo onzeker maken en laten zien dat iedereen mooi is op zijn eigen manier.

  4. Ik vind het een mooi initiatief dat deze dames zijn gestart. Aan de andere kant vind ik het jammer dat het nodig is om je te verantwoorden over je lichaam. Iedereen is goed zoals ze is, ongeacht de maat die je hebt, je lengte of je gewicht. Zolang wij ons blijven vergelijken met anderen is het lastiger om jezelf te accepteren. Ik ben klein, heb een extreem witte huid en grote littekens maar ben tevreden. Mijn ouders hebben mij zo gemaakt en daar mag ik trots op zijn.

  5. Een hele mooie boodschap. Het gaat om de gezondheid van zowel lichaam als geest. Sommige mensen met maat 44 zijn gezonder dan iemand met 36. Persoonlijk vind ik 34 ook weer lang niet bij iedereen staan, maar je weet nooit wat er achter zit. Dus oordeel nooit! Zelf ben ik vol maar 44, maar ken ook mensen die hun best moeten doen om 36 te blijven en niet af te zakken naar 34, terwijl ze normaal leven. Dat is ook niet leuk en ook zij worden beoordeeld/veroordeeld als of ze bv anorexia hebben of krijgen de vraag of ze k. hebben of iets anders ernstigs.

  6. Mooi stuk! Ikzelf was eerst vrij stevig, en nu echt aanzienlijk slanker. Op beiden figuren kreeg ik commentaar. Zo merk je maar weer: mensen oordelen toch wel. Ik vind elk figuur eigen charme hebben!

Geef een reactie