Een hele goedemorgen! Ik heb weer een nieuwe Outfit of the day voor jullie. Deze outfit shopte ik een paar weken geleden in de prachtige winkel van mijn vriendin Florianne, ’t Woonarsenaal. Het kan ook niet anders dan dat wanneer je deze winkel binnenstapt, je weer met een gevuld tasje naar buiten stapt.

Ik draag hieronder een helder lichtblauw blousejurkje met volant van Six Ames. Deze is leuk voor nu met een panty, laarsjes en een vest en in de zomer met blote benen en sneakertjes. Daarover draag ik een heel comfortabel zwart oversized vest van YZZY en mijn zwarte veterlaarsjes van Tosca Blu, via Doreen Schoenen.

Geniet van deze zonnige zondag! 

31 comments on “Outfit of the day – black & babyblue”

  1. Staat je leuk! Ik hou wel vak deze look, de kleur van het jurkje is ook heel lente achtig, maar het vest verraad dat het stiekem nog een beetje koud is. Denk dat deze ook inderdaad leuk is als het wat warmer is!

Geef een reactie