Hier word ik héél blij van! Omdat geven veel leuker is dan krijgen heb ik, in samenwerking met SRNDPTY, een hele mooie WINACTIE voor jullie.

Ik mag namelijk een PRACHTIGE jumpsuit weggeven ter waarde van 149-, van SRNDPTY. Deze jumpsuit is gemaakt van Italiaanse lycra welke heerlijk draagt dankzij de unieke stretch. Deze jumpsuit is gemakkelijk te wassen, kreukvrij en droogt snel. Je wilt hem aantrekken en niet meer uitdoen.

De jumpsuit staat chique voor een feestje met een mooie pump en voor overdag met een sneakertje en eventueel een los kraagje eronder.

Deze eyecatcher is verkrijgbaar in de kleuren zwart en army green en in de maten 34 t/m 46. Aan jou de keus!

Wat moet je doen om deze té gekke jumpsuit te winnen;

  • Like de Facebookpagina van Pure-Happiness by Marieke
  • Like én deel dit bericht op de Facebookpagina van Pure-Happiness by Marieke

Klik hier om naar de webshop van SRNDPTY te gaan.

Volgende week dinsdag 14 maart maak ik de gelukkige winnares bekend!

 

SRNDPTY is een Nederlands modemerk waarvan alle items in Nederlandse ateliers worden gemaakt door familiebedrijven met een rijke historie op het gebied van het maken van kleding. Omdat SRNDPTY deze ambacht volledig in Nederland behoudt, voorkomt het merk milieuverspilling- en belasting.

SRNDPTY kijkt erg kritisch naar de kwaliteit en duurzaamheid van de stoffen en het sociaal ondernemerschap van de stoffenleveranciers waarvan het overgrote deel uit Europa komt. 

Ook wordt er tijdens het ontwerpen rekening gehouden met het lichaam van de Nederlandse vrouw. De kledingstukken zijn daarom niet te kort en voorzien van slimme details die eventuele probleemzones verdoezelen.

22 comments on “Win een prachtige jumpsuit van SRNDPTY t.w.v. 149-,”

  1. Volgens mij loop ik weer eens onwijs achter, want ik heb pas sinds kort ontdekt dat een jumpsuit mij wel leuk staat! Komt misschien ook omdat ik aardig wat kilo’s kwijt ben en hierdoor op zoek kan gaan naar een Nieuwe stijl. Ik volg je op FB en like en share graag mee

  2. Wat een ontzettend leuke jumpsuit. Ik ben verliefd Zou mooi zijn om mee te nemen op vakantie en daar heerlijk mee te shoppen en uit eten te gaan!

  3. Wat een waanzinnig mooie jumpsuit! Daar zie ik mezelf wel in shinen! Een klein geluksmomentje waar je lang plezier van hebt! Misschien iets om te dragen op mijn 50ste verjaardag! Om heel blij van te worden

  4. Heel graag deze prachtige jumpsuit! SRNDPTY heeft echt een prachtige collectie. Helaas niet voor iedere beurs weggelegd, daarom doe ik graag mee met deze leuke en deel actie

  5. Ik doe graag mee 🙂 Heb al veel van SRNDPTY in mijn kast, want ondanks of dankzij mijn rondingen zit maat 44 van SRNDPTY altijd prima! Inderdaad goed afgestemd op de Nederlandse vrouw en collega’s roepen ook altijd wat een leuke jurkjes. Keep up the good work Xx

  6. SRNDPTY! Het merk waar ik al heel veel dingen van heb. Ik hou ervan en zo’n schitterende jumpsuit zal mijn collectie mooi aanvullen. Ik doe dus graag mee met deze winactie.

Geef een reactie