Gooooodmorning lieve volgers,
Begint de dag vandaag bij jullie ook met een heerlijk zonnetje? Geniet er maar even van, want de middag belooft helaas niet veel goeds.
Vandaag weer een nieuwe “Outfit of the day” voor jullie. De laatste is alweer eventjes geleden, simpelweg omdat mijn outfits vaak vrij basic zijn, ik hou van basic, maar daardoor niet echt fotogeniek. Aangezien de “OOTD’s” wel het allerbeste worden gelezen, blijf ik ze wel gewoon delen, voor jullie. Zo zijn we dan ook wel weer, haha.
Hieronder dus weer een basic, maar fijne outfit. Gewoon voor elke dag. Ik draag hieronder een donkerblauw jeanskraagje van Envy, een fijne donkerblauw met -net wit af- kleurige sweater van Nikkie en mijn favoriete high waist jeans van de Zara. Je hebt van die kledingstukken waarvan je baalt wanneer deze in de was zitten, dat heb ik dus bij deze jeans, echt een topper hoor. En natuurlijk wéér “mijn all time favorite”: Adidasjes

 

Een hele fijne zondag voor jullie! X

3 comments on “Outfit of the day – Cool kid on the block”

Geef een reactie