Van eigen bodem zien we steeds meer stijlvolle en hippe modemerken. De bekende Nederlandse merken als Maison Scotch, Aaiko en LaDress kennen we waarschijnlijk allemaal, maar Nederland heeft nog véél meer (wat minder bekende) toffe merken van eigen bodem, waarvan jij misschien nog nooit gehoord hebt, maar ook zeker even een bezoekje op hun webshop waard zijn.

Daarom deel ik de allerleukste wat minder bekende modemerken van Nederlandse bodem welke jullie écht moeten leren kennen!

Vandaag deel ik de volgende 5 mooie merken;

YZZY

De collectie van YZZY bestaat uit makkelijk draagbare kleding welke stoer en toch nog vrouwelijk is in zachte kleuren. Ikzelf heb inmiddels ook een aantal items van dit leuke merk in de kast. Fijne stoffen van een goede kwaliteit.
Klik hier om naar de webshop van YZZY te gaan.

By Ruby

By Ruby is een kledinglabel wat zich voornamelijk richt op handgemaakte vesten en truien. Terug naar een eerlijke basis!
Klik hier om naar de webshop van By Ruby te gaan.

Mae & Ivy

De tassen van Mae & Ivy hebben een mooie luxe uitstraling, maar zijn toch heel betaalbaar.
Klik hier om naar een webshop te gaan waar je dit leuke merk kunt scoren.

Fabienne Chapot

Fab. kennen jullie waarschijnlijk allemaal al van de tassen en portemonnees. Maar dit seizoen heeft de oprichtster van Fab., Fabienne Chapot een geheel eigen “Ready to Wear” kledingcollectie ontworpen met haar eigen naam als kledinglabel. Je ziet in deze collectie zelfontworpen prints, kleur en vooral veel fun.
Klik hier om naar de webshop van Fabienne Chapot te gaan.

Betty Bogaers

Betty Bogaers sieraden zijn mooi van eenvoud. De collectie kenmerkt zich door stoere, frisse, klassieke en subtiele sieraden. De sieraden worden gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals 925 sterling zilver, 14 krt goud verguld op zilver, slangenleer, schelpen edelstenen en andere natuurlijke producten.
Klik hier om naar de webshop van Betty Bogaers te gaan

Fijn weekend!

Volg je me al via Facebook en Instagram?

 

 

 

9 comments on “De mooiste (wat minder bekende) modemerken van Nederlandse bodem #2”

  1. Goh wat grappig, zelfs de bekende merken die opnoemt kende ik nog niet! Ik ga zeker even een kijkje nemen bij ‘by ruby’ aangezien ik eerlijke fashion een ontzettende mist vind. Bedankt voor de tips!

Geef een reactie