Vanmorgen deelde ik al de meest romantische bestemmingen van Nederland. Maar willen jullie iets romantisch en écht iets unieks? Hebben jullie samen iets te vieren, of is je lief een groot vliegtuig fanaat? Dan is een overnachting in deze vliegtuigsuite zeker een aanrader.

Slapen in een vliegtuig klinkt allereerst niet geheel aantrekkelijk, met je hoofd tegen het vliegtuigraampje en opgetrokken knieën, maar het kan ook anders!
Dit vliegtuig staat op het vliegveld in Teuge, vlakbij Apeldoorn. Het vliegtuig is een voormalig oud regeringsvliegtuig welke is omgetoverd tot een super-de-luxe suite. Deze suite beslaat het gehele vliegtuig, welke 40 meter lang is. Je hebt dus het gehele vliegtuig ter beschikking, incl. de cockpit waarin je lekker een kopje koffie kan drinken en je jezelf kan uitleven met de knopjes.
Vanuit de vliegtuigsuite en het privé-balkon heb je een schitterend uitzicht over de landingsbaan van het vliegveld in Teuge.

Daarnaast beschikt het vliegtuig over een infrarood sauna, modern design bubbelbad, aparte douche, 3 flatscreen tv’s, een Blu-ray DVD-speler met een uitgebreide collectie aan DVD’s, een combi-magnetron, koffie- en theefaciliteiten, Auping bed, gratis WIFI en badjassen met slippers.
Ook het voortreffelijke ontbijt welke wordt geserveerd in de suite is inclusief.

Je bent in de wolken, maar toch sta je met beide benen op de grond!
Klik hier om deze super luxe en originele overnachting te bekijken/ boeken.

3 comments on “Luxe overnachten in een vliegtuigsuite”

  1. Wat super gaaf overnachten in een vliegtuig. Mijn man is in april jarig en het zou zomaar kunnen zijn dat ik een nachtje weg ga boeken naar deze vliegtuigsuite. Ziet er prachtig uit.

Geef een reactie