Heb jij jouw WhatsApp onlangs nog ge-update? Niet? Snel doen dan, want WhatsApp heeft namelijk een leuke nieuwe functie!

Je kan namelijk, net als op Instagram en Snapchat, nu ook Snappie met je WhatsAppie ;). Stories delen met je vrienden en familie. Foto’s, filmpjes en gifjes welke zij 24 uur lang kunnen bekijken en daarna vanzelf weer verdwijnen. Natuurlijk kan je, net als bij Instagram en Snapchat, de foto’s en video’s opleuken met bijvoorbeeld tekstjes, tekeningen, stickers of emoji’s.

Verder kun je ook instellen wie jouw statusupdate mag zien en wil je even een paar specifieke mensen ‘uitvinken’, dan kan dat ook, handig. Ook kan je zien wie jouw foto of video heeft bekeken, altijd fijn.

Hoe? Update WhatsApp. Onderaan het menu, waar ook de chats te vinden zijn, staat nu het woordje ‘Status’ waarmee je aan de slag kunt om jouw ‘stories’ te delen!

That’s all. Snel updaten dus!

1 comment on “Nieuwe functie op WhatsApp”

Geef een reactie