De nieuwe voorjaarscollectie druppelt de winkels en de onlineshop van de Zara weer binnen. En yes, deze ziet er weer goed! Daarom deel ik vandaag met jullie mijn favorieten van de nieuwe voorjaarscollectie van de Zara. Vooral de legergroene regenjas op het eerste plaatje wil ik het liefste gelijk naar mijn winkelmandje slepen en doorklikken naar huis.

Er komt nog héél veel binnen en veel wat ik in de winkel zag is online nog niet verkrijgbaar, maar dan maken we binnenkort gewoon een nieuwe favorieten :)!

Benieuwd wat momenteel mijn favorieten zijn? Scroll dan snel eventjes verder!

Legergroene regenjas

Blouse met strikjes op de mouwen en rug

Lange groene blouse met verfspatten

Trui met strikjes op de mouwen

Kasjmier trui met V-hals

Roze trui met Volant

Sweatshirt met ritsjes

Lang beige vestjas

Blouse volant en kleine print met parapluutjes

Blouse met volant en lovertjes

Kasjmier trui met boothals in ecru

Jeans met scheuren en witte vlekken

Donkerblauw wijdvallend jurkje

Simpele donkerblauwe moccassins

Suéde beige tas 

 

 

 

 

4 comments on “Favoriete nieuwste items van de ZARA”

Geef een reactie