Vinden jullie het koekjesdeeg ook veel lekkerder dan de koekjes zelf? Je bent niet de enige!
Daarom deel ik vandaag een heerlijk Oreo Cookie Dough recept, eetbaar koekjesdeeg van Oreo koekjes. Dit deeg kan je veilig eten, omdat er in dit deeg geen rauwe eieren verwerkt zijn.
Ik kwam dit recept een paar weken geleden tegen op Pinterest en had ik direct opgeslagen, maar het kwam er steeds maar niet van om het te maken. Tot afgelopen weekend. En het resultaat is héérlijk, een recept om met jullie te delen!

Wat heb je ervoor nodig?

  • 100 gram boter op kamertemperatuur
  • 75 gram kristalsuiker
  • 100 gram lichte basterdsuiker
  • 3 eetlepels melk
  • 1 theelepeltje vanille extract
  • een snufje zout
  • 200 gram tarwebloem
  • 18 Oreo koekjes
  • 150 gram witte chocolate chips (verkrijgbaar bij een taartenwinkel of een supermarkt met een grote bakafdeling)

Hierbij de uitgebreide beschrijving!

Stop de Oreo koekjes in een zipper boterhamzakje en verkruimel deze in niet al te kleine stukjes. Meng vervolgens alle ingrediënten goed door elkaar. Klaar! Zo simpel kan het zijn :-).

Dit koekjesdeeg kan je ook gebruiken voor andere lekkere recepten, zoals het verwerken in een taart, in truffels, in een milkshake , als vulling in Oreo koekjes ).

Volg je me al via Facebook en/ of Instagram?

2 comments on “Oreo Cookie Dough – eetbaar koekjesdeeg”

  1. Hoi Marieke,
    Ik kende jouw blog nog helemaal niet. Ik zag het zojuist voorbij komen via Facebook.
    Wat een super mooie, overzichtelijke blog heb je met leuke onderwerpen.
    Je hebt er een volger bij hoor.

    Liefs,
    Serena

Geef een reactie