Jarenlang ben ik trouw gebleven aan één van mijn favoriete geuren; Chanel Coco Mademoiselle. Mijn eerste flesje kocht ik van mijn allereerste salaris van destijds mijn weekendbaantje bij het Kruidvat. Ondanks dat er een hoop copycats van deze geur te koop zijn, kocht ik altijd het origineel parfum van Chanel, aangezien de andere geuren voor mij nog niet eens in de buurt kwamen van Chanel’s Coco Mademoiselle. Daar is nu toch verandering in gekomen. Ik werd namelijk 2 weken geleden super verrast toen een vriendin een parfum droeg van de Lidl, namelijk: Suddenly Madame Glamour, wat een naam trouwens :). Als ze niks had gezegd zou ik toch zweren dat ze Chanel Coco Mademoiselle droeg.
Als ik deze geur bij mezelf ruik, vind ik hem wel iets minder vol als de originele Chanel Coco Mademoiselle, maar wat wil je voor de prijs van 3,99 voor 50 ml. Een lekker geurtje voor tussendoor.

Suddenly Madame Glamour zit niet in het vaste assortiment van Lidl, maar is zo nu en dan verkrijgbaar met speciale gelegenheden, zoals met kerst, Moederdag en nu met Valentijn. Helaas is deze bij de Lidl in Best al uitverkocht, maar wordt waarschijnlijk rond Moederdag weer geleverd. Het zou zomaar kunnen zijn dat deze bij het filiaal bij jou in de buurt nog wel verkrijgbaar is.
Ik zag vanmorgen dat deze geur nog wel verkrijgbaar is via de Duitse webshop van de Lidl.

 

3 comments on “Budget tip: Lidl’s Suddenly Madame Glamour als Chanel’s Coco Mademoiselle”

Geef een reactie