Sta jij ook regelmatig te dubben voor het muesli schap in de supermarkt, omdat geen enkele combinatie is zoals jij hem graag had gewild? MyMuesli is dé oplossing, een waar walhalla voor de foodies onder ons. Bij MyMuesli kan je namelijk je eigen muesli samen stellen. Je hebt de keuze uit meer dan 80 organische ingrediënten waarmee jij oneindig veel heerlijke muesli-creaties kan maken.

De muesli’s van MyMuesli bevatten enkel biologische ingrediënten en vermijden het gebruik van gentechnologie en kunstmatige stoffen, zoals kleur-, smaak- en conserveringsstoffen.

Mocht het kiezen toch nog een dingetje voor je zijn, dan heeft MyMuesli ook eigen muesli-creaties welke zijn samengesteld door een voedingsdeskundige.
Zo zijn er bijvoorbeeld de volgende 4 limited edtitions; “my worst hangover muesli”, “my therapist is a chocolate muesli”, “my happy divorce muesli” en “my fucked up life muesli”. 🙂

Voor de kids is er zelfs een piraten muesli of een prinsessen muesli. Hiermee kan de dag van jouw lieve piraat of prinsesje niet beter beginnen.

De muesli’s worden ook nog eens geleverd in een leuke vrolijke koker.

Ga snel naar MyMuesli om jouw eigen heerlijke muesli-creatie samen te stellen of om te kiezen uit één van de heerlijke kant en klare mixen!

Geef een reactie