Ongeveer een jaar geleden ontdekte ik de Nuxe Huile Prodigieuse dry oil, een multi purpose olie welke je kan gebruiken voor je gezicht, lichaam en zelfs voor je haar! Deze olie is werkelijk fantastisch zowel voor je huid als haar en ruikt ook nog eens goddelijk. Het heeft een hele unieke heerlijke geur, niet overheersend, maar subtiel. Echt té lekker.
De olie is heel erg voedend, maar totaal niet vet. Ideaal, zodat je niet eindeloos hoeft te wachten totdat deze ingetrokken is, maar je jezelf direct in je kleding kan hijsen.

img_8352

Ik gebruik deze olie voor mijn lichaam, haren en soms zelfs op mijn gezicht. Mijn huid wordt er super zacht van en krijgt een mooie, niet vette, glans. En ook voor mijn droge haarpunten werkt de olie super goed, mijn haar gaat er mooi van glanzen en wordt totaal niet vet.

In de zomer gebruikte ik de Nuxe Huile Prodigieuse OR dry oil voor nóg meer glans met minuscule glitters, deze raadt ik vooral aan in de zomer en wanneer je bijvoorbeeld een feestje hebt. De glitters zijn wel aanwezig, maar niet té opvallend! Ik gebruikte deze overigens niet op mijn gezicht.

Nuxe Huile Prodigieuse en Nuxe Huile Prodigieuse OR ziijn onder andere verkrijgbaar bij ICI Paris. Met de wintermaanden in het vooruitzicht, zou ik persoonlijk voor de olie gaan zonder glitters, tenzij je binnenkort natuurlijk nog naar een zonnig oord vliegt, laat die mooi glanzende benen dan maar zien!
Ik zag trouwens zojuist op de site van ICI Paris dat er ook een parfum verkrijgbaar is van de Prodigieuse, ben erg benieuwd of deze exact hetzelfde ruikt als de olie, dat zou natuurlijk geweldig zijn!

Ik vind de olie in iedergeval een absolute aanrader en deel daarom deze beauty musthave maar al te graag met jullie 😉

img_8351

Fijn weekend! X

1 comment on “Mijn favoriete beautyproduct: Nuxe Huile Prodigieuse”

  1. Deze olie zonder glinsters gebruik ik nu sinds een maand of 3 en ik vind hem werkelijk fantastisch en daarbij is de geur zo lekker, verslavend zelfs 😉

Geef een reactie