Zoals het merk al doet vermoeden, Zusss is een Nederlands merk en opgericht door de 2 zussen Femke en Sietske. Zusss omschrijft zichzelf als een basic, uniek, stoer en een tikkeltje eigenwijs merk. Ik hou ervan. Het merk Zusss herken je aan de fijne en natuurlijke materialen in natuurtinten,
De collectie bestaat onder andere uit, plaids, prachtige kussens, (woon)accessoires, keukentextiel, kaarten met leuke teksten, tassen en tegenwoordig ook uit vesten en nu een prachtige jurkje, verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren! Over het jurkje ga ik het vandaag met jullie hebben, deze is namelijk een echte aanrader!

Bij Numero 31 in Best zag ik gisteren het prachtige nieuwe jurkje van Zusss! Ik werd meteen enthousiast toen ik dit jurkje zag, hij lijkt namelijk exact op een jurkje van LaDress, model Harriet, alleen is de prijs van dit jurkje van Zusss vele malen leuker.

Het jurkje heeft een prachtige halslijn, 2 steekzakjes en plooitjes op de rug. Het materiaal van het jurkje is prachtig (een soort travel kwaliteit) en valt soepel en luchtig langs het lichaam. Je kan hem dragen als jurkje of als tuniek.
Dit jurkje staat iedereen en is geschikt voor elke gelegenheid. Leuk voor overdag met sneakers of een laarsje en als het wat kouder is met een leuk Zusss vest erover en dit jurkje staat chique naar een feestje met een mooie pump.
Je kan ervoor kiezen om het jurkje wat meer aansluitend te dragen of wat nonchalant door een maatje groter dan je eigen maat te dragen.
Het jurkje is verkrijgbaar in 3 verschillende maten S/M, M/L en maat L/XL. in de kleuren olijfgroen en zwart.

Dit jurkje moet gewoon in je kast hangen deze herfst/ winter… Het is gewoon een super fijn jurkje welke je aantrekt, wast en de volgende ochtend weer aantrekt, dit jurkje is en staat gewoon altijd goed.

De prijs van dit jurkje bedraagt 59,95. Het jurkje is nu al verkrijgbaar bij Numero 31 in Best en wordt vandaag verwacht op de webshop van Zusss.

zusss_03lj16nbgrm_leuk_jurkje_groen_ml_model zusss_03lj16nazws_leuk_jurkje_zwart_sm_sfeer

b1d2a78106ec1c45e95c3be1e03496291a85c1c0

zusss_03lj16nbgrm_leuk_jurkje_groen_ml_voor

Foto’s en filmpje: Zusss

2 comments on “Tip: te gekke jurkjes van Zusss ❤️”

  1. Wat een leuk jurkje. Ziet er heel comfortabel uit. Ik hou de website van Zusss goed in de gaten, want zo eentje wil ik ook wel :-). Twijfel alleen nog tussen groen en zwart.. *twijfel twijfel*

Geef een reactie