efteling

De website Looopings heeft wel een heel handig trucje ontdekt! Je kan namelijk spotgoedkoop kaartjes bestellen voor de Efteling op de Duitse website van Groupon.

De kaartjes worden op deze website verkocht voor €25,50 en wanneer je met je account voor het eerst een bestelling plaatst, krijg je ook nog eens een extra korting van €10 euro met de kortingscode “SPARE10“.
De totaalprijs wordt dan dus €15,50 voor een ticket, minder als de helft van de normale ticketprijzen. Verder zijn er ook geen bijkomende kosten.

De toegangsbewijzen worden op donderdag 29 september per mail verstuurd. Ze zijn geldig tot en met 31 december 2016. De actiepagina is hier te vinden.

De actie is officieel niet bedoeld voor Nederlanders, maar de kaartjes zijn wel gewoon voor iedereen geldig. De nationaliteit van de kopers wordt niet

UPDATE 13 september: de kaartjes zijn inmiddels uitverkocht.
Groupon heeft echter meerdere keren per jaar Efteling kaartjes met korting in de verkoop, hou deze website dus goed in de gaten.

1 comment on “Tip: Wil je goedkoop naar de Efteling?”

  1. Bedankt voor deze super tip Marieke! Ik heb gisteravond 4 kaartjes weten te bemachtigen en zag zojuist dat ze nu allemaal uitverkocht zijn. Ik ben helemaal blij, heel erg bedankt.

Geef een reactie