Goodmorning! 🌞

Afgelopen week heb ik heerlijk geshopt op de onwijs leuke webshop van Loavies. Ik mocht namelijk van Loavies wat leuke items van hun webshop uitzoeken, lucky me! Zoals jullie natuurlijk begrijpen zeggen we daar geen nee tegen. Ik ben heel goed geslaagd en ben echt ontzettend blij met de ontvangen items! Ik bestelde deze op woensdagmiddag en donderdagmiddag werd mijn pakketje al bezorgd. Top!

Hieronder show ik aan jullie de door mij uitgezochte items! Kijk je mee?
image

imageimage
Gestreept jurkje!
Een super leuk blauw met wit gestreept jurkje. Het jurkje is van een hele mooie stevige kwaliteit. Jurkjes zijn voor mij vaak nét te kort dankzij mijn lengte van 1.80m. Dit jurkje kan gelukkig net, al moet ik oppassen met bukken :)! Ik draag het jurkje hierboven met een los kraagje en witte sneakers. Ben er heel blij mee!

image image
Gestreepte top
Ik ben dol op streepjes! En zo’n basic truitje is gewoon altijd goed. Deze grijs/ ecru kleurige gestreepte top vind ik helemaal leuk met een grijze lingerietop eronder op een grijze jeans en leuke sneakers. Helemaal blij mee!

image image
Wit basic shirtje
Ik was nog op zoek naar een wit basic shirtje voor op mijn zwarte rok! Gelukkig vond ik een hele leuke op de webshop van Loavies met de tekst “Bonjour beauté”. Een mooi shirtje van een mooie kwaliteit. Hiervan ga ik er denk ik nog eentje bestellen met een andere tekst, je kan immers nooit genoeg witte shirtjes hebben.

image image
En tenslotte shopte ik nog een mooie zonnebriil
Een “Clubmaster” model. Bij deze zonnebril valt me ook weer op dat de kwaliteit gewoon goed is. Ik draag eigenlijk altijd het bekende “Aviator” model van Rayban, maar dit modelletje is erg leuk voor de afwisseling.

Dank jewel Loavies!

Fijne zondag! X

12 comments on “Ik heb geshopt! Shoplog Loavies & outfits”

  1. Leuke webshop! Meteen even doorgeklikt natuurlijk…paar leuke dingen gezien, morgen even rustig voor zitten, vooral paar rokken! Ook meteen m’n schoonzusje getipt

  2. Ik kon Loavies nog niet. Wat een super leuke webshop is dat.
    Het blauw wit gestreepte jurkje staat je echt heel mooi. Leuk gecombineerd met dat bloesje en sneakers. Ook het shirtje, truitje en de zonnebril staan je erg goed.

  3. Wat gaaf dat je mocht uitzoeken op de webshop van Loavies. Witte shirtjes kan je inderdaad nooit genoeg hebben. Vooral met 2 kleine kinderen haha.

Geef een reactie