Goodmorning!!

Ik heb weer een nieuwe Outfit of the day voor jullie. De vorige is alweer van 3 weken geleden, dus het werd wel weer eens tijd!
De outfit die ik jullie vandaag laat zien, komt jullie heel misschien al bekend voor. Deze kocht ik namelijk tijdens onze vakantie in Italië en ik maakte hier al een kleine shoplog van.
Ik ben verliefd op deze plissé rok van Intimmissimi. Het gestreepte topje wat ik erop draag is ook van Intimmissimi. Ik zag overigens dat het setje in deze kleur is uitverkocht, maar in het koraalkleurig is dit setje nog wel verkrijgbaar.
Het lichte spijkerjasje wat ik erop draag is van de Primark. Van deze zag ik er vorige week nog een aantal hangen in het filiaal in Eindhoven. De zilverkleurig slippertjes zijn van Ilse Jacobson.
Het elastiekje met strik komt van ’t Woonarsenaal.

Isabeau haar jurkje is van vorig jaar en komt van de H&M, slippertjes zijn van Kipling.

De foto’s zijn gisteren gemaakt, tijdens een middagje aan de haven. Er waren verschillende evenementen georganiseerd, waaronder ook trampolines voor de kids en gezellig wat livemuziek! Een top middagje!

image imageimageimage
Intimmissimi is een Italiaans merk en verkoopt naast lingerie en nachtkleding ook normale kleding.
Ikzelf heb nog niet eerder via de website van Intimmissimi besteld, maar volgens de website gaat bestellen heel eenvoudig. De verzendkosten naar Nederland bedragen € 5,95 en het pakketje wordt binnen een paar dagen bezorgd via UPS.

8 comments on “Outfit of the day: Intimmissimi”

  1. Wat een super leuke outfit weer Marieke. Ik vind de rok en top ook heel leuk in het koraal en ik denk er stiekem over om het outfitje te gaan bestellen hihi.

Geef een reactie