Héél eerlijk, ik lees nauwelijks andere blogs, ik lees namelijk zelf veel liever columns!
In het afgelopen jaar is me 1 column absoluut bij gebleven, een column waar ik elke week met smart op zat te wachten, namelijk die van Matthijs. Een column welke ik vanaf het begin tot het eind heb gevolgd en waarna ik me bij zijn laatste column ontzettend “leeg” voelde. (je kent het wel; zo’n zelfde gevoel wanneer je de laatste aflevering van je favoriete serie hebt gekeken).
Matthijs schreef wekelijks een column voor Famme.nl over zijn leven als kersverse vader van een o zó prachtig zoontje Cesar, over zijn mooie vriendin Bente en over zijn leven in Amsterdam!
Ik leefde keer op keer zó mee met Matthijs en zijn prachtige gezin over de angsten, de medische toestanden en de onzekerheden. Ik genoot van de liefde welke hij voor zijn gezin voelt en telkens weer zo mooi wist te omschrijven! Zijn manier van schrijven vind ik heerlijk!

0367644001_0_1
Foto: Famme

“De helft van zijn leven is hij al volwassen, maar nog steeds weet hij niet wat hij wil worden als ‘ie groot is. Als zijn vriendin zwanger blijkt te zijn, weet ‘ie het wel: hij wordt vader. Een nobele taak, maar is het genoeg om zijn zoon trots op hem te maken? En als hijzelf het leven al niet snapt, hoe kan hij het dan aan een minderjarige uitleggen?”

Je kan de columns natuurlijk stuk voor stuk teruglezen op Famme, maar in september verschijnen alle verhalen, met nog veel meer, in een boek genaamd Cesar!

Cesar-boek
Foto: Famme

Ik kan niet wachten tot dit boek uit is en om er zelf ook eentje in te slaan! Kijk die überschattige foto van Cesar toch ook op de voorkant!

Op dit moment ligt er ook al een boek in de winkels van Matthijs, namelijk  Ik zie je! 

 

 

Geef een reactie