Goodmorning,

Ik heb een liefde voor streepjes! En dat horizontale streepjes je optisch breder maken vergeten we gewoon even… Streepjes zijn gewoon altijd goed en is een klassieker welke je altijd terug blijft zien en waarmee je eindeloos kan combineren! Wisten jullie trouwens dat Coco Chanel de eerste vrouw was wie een zeemansshirt droeg met Bretonse strepen en dat het sindsdien een groot succes werd? Het traditionele Bretonse shirt is overigens van een fijn breisel gemaakt, heeft driekwart of lange mouwen, een boothals en telt 21 blauwe en witte strepen.

Ondanks dat ik streepjes ontzettend leuk vind, had ikzelf vrij weinig items in mijn kast hangen met streepjes. Ik vond het namelijk vrij lastig om een trui of shirt te vinden met een goed streepje, vaak zijn het van die “net niet’ streepjes! In Verona kwam ik echter 2 leuke items tegen mét streepjes! Een broek en een trui, bij de Zara nog wel.. En vandaag laat ik aan jullie deze items zien door middel van outfitjes!

Deze trui met een rode bies aan de zijkant en een “goed streepje” zag ik dus hangen in Verona bij de Zara en nam ik mee naar huis!
Ik combineerde deze trui deze met mijn rokje van ZIP73 en mijn witte Adidasjes!

image

Hieronder zien jullie mijn tweede item welke ik in Verona kocht met streepjes, een broek! Ik had hiervan wel een soortgelijk shortje in de kast hangen, welke ik best veel draag! Maar over deze broek heb ik toch wel even getwijfeld! Marc heeft me uiteindelijk over de streep getrokken om de broek toch mee naar huis te nemen!

image
image

Mijn broek is van de Zara (nu in de sale), het blauwe vest is van Maison Scotch en de witte schoenen zijn mijn Adidasjes.

8 comments on “Outfit of the day: 2 x een outfit met streepjes”

  1. Volgens mij staat jou echt alles. Bij bijna elk outfitje wat ik zie van jou, denk ik DAT WIL IK OOK haha!
    Vind die gestreepte broek heel mooi alleen is deze er helaas niet meer in mijn maat :-(.

Geef een reactie