Een paar weken geleden ontving ik een heel vriendelijk mailtje van Ninie kinderkleding of ik het leuk vond om een jurkje te ontvangen voor Isabeau! Jullie begrijpen dat deze vriendelijke dame direct een mailtje terugkreeg met “Ja natuurlijk vinden we dat leuk!” Isabeau draagt sowieso het liefste alleen maar jurkjes of rokjes.
Het ging om een handgemaakt jurkje, een maxi jurkje welke nieuw in de collectie is opgenomen van Ninie kinderkleding zelf. Verder wisten Isabeau en ik nog niet precies wat we konden verwachten, maar een lange jurk klonk voor Isabeau al als muziek in haar oren!

En zo ontvingen wij afgelopen dinsdag het eerste pakketje gericht aan Pure Happiness :)! Ik had Isabeau net uit school gehaald om thuis een boterhammetje te eten, toen de vrolijke paars met witte stippen verpakking van Ninie kinderkleding op de deurmat viel! Het was een cadeautje om open te maken! “Mama zit hier mijn nieuwe jurkje in?” En ja hoor, tijdens het uitpakken verscheen een prachtig lange rood/ roze maxi jurkje met bloemen. Isabeau was door het dolle heen! “Mag ik hem vanmiddag naar school aan?  Ik beloofde haar dat ze hem de volgende dag naar school aan mocht!
’s Avonds legde ze de jurk al klaar, zodat ze écht niet zou vergeten dat ze deze jurk de volgende ochtend aan mocht naar school!

IMG_3611

Het was 6.00 uur toen Isabeau aangekleed en wel de volgende ochtend naast mijn bed stond en niet kon wachten tot ze haar nieuwe jurk aan de juf en aan haar vriendinnetjes op school kon laten zien!
Het jurkje staat haar zo leuk, de kleurtjes, maar ook het modelletje! Hij lijkt gewoon voor haar gemaakt!

Uiteraard wilde ik eerst nog wel een paar fotootjes schieten van Isabeau in haar nieuwe te gekke jurk en zo poseerde ze helemaal trots om 8.00 uur s’morgens haar prachtige lange jurk! Ze was overigens wel héél enthousiast geweest met aankleden, ze had de jurk namelijk verkeerd om aangetrokken 🙂 Het jurkje heeft dus een iets dieper halsje en ik ben zo’n moeder die dat helemaal niet door heeft s’morgens vroeg, haha!

DSC00118

DSC00119 DSC00125IMG_3616

Het materiaal van het jurkje is gemaakt van een hele fijne zachte stof (95 % katoen en 5 % stretch) en het jurkje heeft aan de onderzijde een split , zodat het jurkje heerlijk zit en de meiden toch fijn erin kunnen bewegen en spelen!

Het jurkje is leuk voor nu om te dragen met sandaaltjes of bijvoorbeeld AllStars en met bijvoorbeeld een riempje van Scotts Bluf! Ik zag overigens dat je 10% korting krijgt wanneer je het jurkje en de riem samen als setje koopt bij Ninie kinderkleding! Straks in de herfst staat dit jurkje leuk met een spijkerjasje of vestje en eventueel een legging! Je kan het jurkje dus behoorlijk lang door dragen.

Het jurkje is verkrijgbaar in 6 leuke, kleurrijke en vrolijke prints. Deze zijn met heel veel liefde en aandacht ontworpen en geproduceerd in Nederland onder eerlijke werk-omstandigheden!

ninie maxi jurk wit bloem ninie maxi jurk blauw vogel hard ninie maxi jurk blossom ninie maxi jurk paard ibiza ninie maxi jurk paard roze ninie maxi jurk roze bloem

Ze zijn verkrijgbaar in 4 maten; 110-116, 122-128, 134-140 en in 146-152. Isabeau heeft maatje 110-116 en ook van dit jurkje draagt ze een maatje 110-116 en zit haar perfect.

De jurkjes zijn te koop voor € 49,95 en je shopt ze hier! Isabeau is er zó blij mee dat ik erover nadenk om er nog eentje te bestellen ;)! Dan wordt het de blauwe met hartjes en vogeltjes! Vanaf € 60 euro is de verzending gratis en elke klant krijgt bij zijn of haar bestelling een cadeautje.

Het jurkje zit nu in de wasmachine, want ze wil hem natuurlijk persé meenemen op vakantie! Het is ook gewoon een jurkje wat je aantrekt en wat altijd goed is en heel leuk staat! Op een feestje, op school, of een gezellig dagje uit!

Wij zijn er in iedergeval ontzettend blij mee! Dank jewel Ninie kinderkleding!!!!!

De shoot foto’s van Ninie kinderkleding zelf!

ninie kinderkleding maxi jurk shoot 1 ninie kinderkleding maxi jurk shoot 2 ninie kinderkleding maxi jurk shoot 4 ninie kinderkleding maxi jurk shoot 5ninie kinderkleding maxi jurk shoot 8 ninie kinderkleding maxi jurk shoot 9 ninie kinderkleding maxi jurk shoot 11 ninie kinderkleding maxi jurk shoot 12

4 comments on “Outfit: een Ninie maxi jurkje voor Isabeau ❤”

Geef een reactie