Een tijdje geleden besloot ik spontaan om eventjes naar de Primark te gaan, een winkel waar ik eigenlijk nooit kwam, om daar toch wat leuke outfitjes te laten zien! Dit artikeltje werd ontzettend goed gelezen en ik moet eerllijk bekennen dat ik hele leuke kledingstukken tegenkwam en daarom besloot ik gisteren om eventjes naar de Primark te gaan om nog een keer voor jullie mijn favorieten te laten zien en natuurlijk weer met outfitjes!

Ik bracht gisterochtend Isabeau naar school en Matz naar de peuterspeelzaal, dus ik had even héérlijk een paar uurtjes voor mezelf! Ik had zin om eventjes naar de stad te rijden en ik besloot om eventjes een rondje te gaan lopen door de Primark, deze is al om 9.00 uur open en de rest van de winkels pas om 10.00 uur. Ik was wel weer beperkt qua tijd, want om half 12 mocht ik Matz weer gaan ophalen!
Rond een uurtje of 9.30 was ik in de stad en genoot ik allereerst heerlijk van mijn Latte Macchiato bij Coffeelab! Ik ben het allerliefste samen met de kindjes (en Marc natuurlijk) maar héél stiekem vond ik het echt heerlijk even in mijn eentje, komt haast nooit voor dat ik alleen ben :)!

image

En daarna de Primark in! Ik had weer wat leuke items verzameld en ben daarmee de paskamer in gegaan! Je mag maar met 8 items tegelijk de paskamer in, ik had er 16 haha!
Helaas had ik geen tijd om ook nog naar de kinderafdeling te gaan en naar de kelder (lingerie, homewear & woonartikelen) doen we de volgende keer weer! De tijd vliegt echt in de Primark, maar ik ben toch ruim een uur binnen geweest!

image
Een mooi licht spijkerjasje € 15-,

image
Een lief wit jurkje! €20-,

image image
Hoe leuk staat het lichte spijkerjasje met het witte jurkje samen?

image
Blauw/ wit gestreept bloesje €13-, met een jeansshortje €15-,

image
Een grijs/ wit gestreept jurkje €8-,

image
Blauw bloesje €13-, met een witte ripped skinny €19-,

image
Grijs shirtje met zilveren ketting €11-, en high waist spijkershortje €15-,

image
Een beige kanten cropped top €14-, met witte skinny €19-,

image
Een mooie maxidress,welke ik per ongeluk 5 maten te groot meenam naar de paskamer. Dit valt volgens mij niet zo goed op, dankzij het riempje. Mooie kleuren heeft deze jurk! €17-,

image
Dit model jurkje kocht ik een aantal jaren geleden op Curaçao, grappig om hem weer tegen te komen bij de Primark! Ik vind de print en de kleuren overigens vrij saai van dit jurkje! Sorry prijs unknown, maar niet duur in iedergeval!

image
Komt niet bepaald goed tot zijn recht door alle kreukels, maar wel een leuke shirtdress waar je leuk mee kan combineren! €12-,

image
Dit shirtje doet me een beetje denken aan een trui die ik heb van Zoë Karssen!

image
Deze kanten tuniek is er in het wit, zwart en donkerblauw! Leuk voor over je bikini!

image
Leuke slippertjes in een koraal kleurtje en gevlochten bandjes €4-,

image
Leuke beige shopper met slangenprint handvaten €12-,

image
Lief jurkje met vlinders! Vind hem zelf net iets te lief, wel heel leuk! €17-,

image
Leuke espadrilles in het beige met zwarte neus! €11-,

image
Niet zomaar een beige top, maar eentje van een suédine materiaaltje! Leuk op lichtgrijs of wit! €8-,

Dit waren voor nu mijn favorieten! Ik zal binnenkort een shoplog maken en laten zien wat ik geshopt heb!

Wat denken jullie wat ik mee naar huis heb genomen?

11 comments on “Een rondje door de Primark met outfits #2”

  1. Super leuk Marieke!! Staat je echt allemaal goed, ik denk dat je het spijkerjasje hebt en donker blauwe bloesje 🙂 x

    • Wat lief, dank jewel! Dat setje is ook mijn favoriet! Jammer genoeg was het jurkje er niet meer in mijn maat en vielen deze ook héél kort! Anders had ik het zeker mee naar huis genomen! Het jasje heb ik wel gekocht, als enige overigens!

Geef een reactie