Vandaag heb ik een heerlijk (en simpel) lunchrecept voor jullie. Namelijk een kaas- fruittoast!!

image

Wat heb je ervoor nodig?
Boterhammen (1 dag oud)
(koudgeperste) olijfolie. (ik gebruik de Extra Virgin olijfolie)
Grove mosterd
Verse basilicumblaadjes
1 Citroen
1 Appel
Geraspte kaas (Emmentaler of Grevenbroecker)
Zeezout

Hoe maak je het?
Leg het brood op een bakplaat of rooster met bakpapier.
Besprenkel het brood met de olijfolie en smeer daarna (niet teveel) de grove mosterd erover. Rasp ongeveer de helft van de citroenschil hierover en voeg vervolgens de basilicumblaadjes toe.
Halveer de appel, snij het klokhuis eruit en snij plakjes van ongeveer 0.5 cm en leg deze erover.
Bestrooi de boterhammen met de geraspte kaas en vervolgens met nog wat zeezout.

Bak de boterhammen in een voorverwarmde oven (200 graden) 10 tot 15 minuten af. Wanneer de bovenkant goudbruin is, is je heerlijke kaas- fruittoast klaar!

Bon appetit!

2 comments on “Smullen maar; Kaas- en fruittoast”

Geef een reactie