Clean-9-detox

Detoxen is een ware hype! Twee jaar geleden heb ik ook al eens een detox-kuur gedaan, de Clean 9 van Forever Living! Ik had al vaker positieve verhalen over deze kuur gehoord, ik kon wel een gezonde boost gebruiken en ik was gewoon ontzettend nieuwsgierig naar wat zo’n kuur nou eigenlijk écht met je doet!

De Clean 9 is een reinigingskuur voor je lichaam en een kickstart naar een gezonder lichaam.
Wat mag je verwachten van de detox-kuur volgens Forever Living?
– je lichaam wordt van binnenuit gereinigd, je verliest afvalstoffen
– je bent fitter en energieker
– de gezonde voedingsstoffen worden beter opgenomen door je lichaam
– en je verliest gewicht

Alhoewel ik er eerst nog wat sceptisch over was, begon ik er twee jaar geleden vol goede moed aan. Vooral de eerste 2 dagen vond ik vrij pittig, omdat je dan geen vast voedsel eet, toch gingen me de 9 dagen goed af! Je hebt er wel een doorzettingsvermogen voor nodig, ik dacht tijdens deze kuur serieus de hele dag aan eten! De smaak van de Aloë Vera gel vergeet ik ook echt nooit meer, gadver wat was dat vies zeg. Ik dronk deze altijd met mijn neus dicht en een groot glas water er meteen achteraan, dan ging het prima.
Uiteindelijk was ik 4.5 kilo afgevallen en was ik inderdaad fitter én energieker! En ook héél belangrijk, nadat ik deze kuur had gedaan en weer normaal (maar gezond) begon te eten, bleven de kilo’s eraf! Ik hoor soms namelijk wel eens van die horrorverhalen dat je na het lijnen weer het dubbele aankomt! Gelukkig is dat met detoxen niet het geval! Althans, dat was het niet bij mij, die 4.5 kilo zijn er daarna ook nooit meer aangekomen. Ik bleef na de eerste kuur wel 3 keer per week hardlopen en dronk gemiddeld 2 liter water per dag, maar at gewoon normaal!

image
Het clean 9 pakket met daarin de Aloë Vera gel (2 liter), Forever lite Ultra (15 maaltijden), Forever Garcinia Plus (54 softgels), Forever Therm (18 tabletten), Forever Fiber (9 sticks), een meetlintje, een “werk”boekje met daarin alle info en een shakebeker

Tijdens de zwangerschap van Matz stopte ik met hardlopen en heb daarna ook 2 jaar niet meer gesport. Ik hou van eten, terrassen, lekker borrelen en uiteten. Ik at en dronk wat ik wilde met als resultaat dat ik rondingen zag, die ik liever niet zag!
Nu ben ik al een tijdje goed en gezond bezig met veel water drinken en ben ik weer begonnen met 3 keer per week hardlopen, maar daarnaast wil ik ook gezonder gaan eten en bewuster gaan eten en niet zomaar alles meer in mijn mond stoppen (ik ben ook een soort van prullenbak voor de kids). En als je toch gezonder en bewuster wilt gaan eten, is het goed om helemaal met een clean lichaam te beginnen!
Daarom besloot ik gisteren heel impulsief om vandaag weer te beginnen met de Clean 9 van Forever Living.
Ik had het geluk dat een moeder van een kindje uit Isabeau haar klas distributeur was van Forever Living en nog een detox-doos op voorraad had staan!
We hebben de komende week geen etentjes of feestjes op de planning, dus een goed moment om gelijk te starten!

Wat hoop ik te bereiken met deze kuur? Op dit moment weeg ik 72 kilo (wow, dat ik dit hier type) en wil ik heel graag naar mijn streefgewicht van 68 kilo, prima bij een lengte van 1.80! Niet dat ik heel erg met de kilo’s bezig ben, want het zijn maat getallen nietwaar? Maar ik wil gewoon heel graag die 7 niet meer zien op de weegschaal, behalve als er een 6 voor staat ;)! Het enige wat ik daarna nog moet doen is ervoor zorgen dat ik ook op dat gewicht blijf!
Ik merk dat ik sinds het hardlopen al fitter ben en meer energie krijg, maar nog wat extra kan natuurlijk ook geen kwaad!

Ik hou elke dag een soort diary bij welke ik na deze kuur online zal zetten! (of misschien om de 3 dagen).
Dan zien jullie nog beter wat deze kuur precies inhoud en wat je op een dag moet innemen en mag eten! En natuurlijk, het resultaat!!!!!!
.
Let’s do this (again)!

66df0356d90fbed8bea60aaf0b906198 (1)

9 comments on “Let’s do this detox!!!!”

 1. Hi Marieke! Ik ben even heel nieuwsgierig wat kost nou zo box?? Kun je nergens echt terug vinden op internet… Ik zit namelijk zelf heel erg te twijfelen om dit te gaan of een detox sapjeskuur! Heel veel succes, benieuwd naar je resultaat! X

  • Hoi Marit.
   De detox-doos kost 120 euro! Ik ben zelf ook heel benieuwd naar zo’n sapjeskuur, maar omdat ik deze al eens had gedaan en een positief resultaat gaf, besloot ik maar om deze weer te gaan doen!

   Dank jewel!!

   xxx

 2. Wat knap! Ik twijfel zelf al zo lang om te starten met een detox kuur. Altijd hoor ik dat de kilo’s er snel weer aanzitten na zo een kuur dus goed te lezen dat het hier een keer niet zo is..
  Succes!

  • Ja daar was ik allereerst ook bang voor hoor, 9 dagen kuren en daarna het dubbele aan kilo’s terugkrijgen.. De vorige keer bleven de kilo’s eraf en ik hoop dat dit nu weer zo blijft! Alhoewel de kilo’s er nu iets minder snel afvliegen.. maar we houden vol!

 3. Hoi Marit, mijn naam is Anika van Bokhoven en ben distributeur van o.a de detox kuur die Marieke nu doet. Mocht je wat meer informatie over de kuur willen neem dan gerust contact met mij op, en dan kan ik je er van alles over vertellen.
  Anikavanbokhoven@gmail.com of 0630362142 grt Anika

Geef een reactie