Goodmorning!!

Vandaag deel ik geen outfitje van mezelf, maar outfitjes van de kids van de afgelopen 2 dagen!!! Ik had zondag en gisteren genoeg foto’s gemaakt van de kids (as usual) en dat bracht me op het idee om de outfitjes van Isabeau & Matz een keertje te laten zien in een blog!

De zomerkleding kon (eindelijk) weer voor de eerste keer uit de kast, héérlijk! (en de winterjassen ook weer het aankomende weekend, helaas!).
Isabeau past redelijk veel zomerkleding van vorig jaar nog, doordat ze eigenlijk nog zo goed als in dezelfde maat zit!
Van de zomergarderobe van Matz van vorig jaar past helaas niks meer! Nou ja helaas, het was natuurlijk wel weer een goede reden om te shoppen voor nieuwe kleertjes en schoentjes, aangezien er heerlijk weer op komst was!
Vrijdagavond ben ik gezellig samen met Isabeau naar de stad geweest (zo leuk samen) en zijn we goed geslaagd voor zowel de kids als voor Marc! Misschien is het leuk om een keertje een shoplog te maken (in een blog laten zien wat ik heb geshopt) Lijkt dit jullie iets?

Zondag was het Moederdag en zijn we ’s middags lekker naar de Gerrithoeve in Oisterwijk geweest! Toch wel mijn favoriete terras op dit moment waar je heen kan gaan met kinderen. De kids kunnen er heel fijn spelen (zowel binnen als buiten) en papa en mama kunnen lekker toeven op het terras! Het is er heel overzichtelijk, waardoor je de kindjes goed in de gaten kan houden vanaf het terras!

Matz draagt hieronder een geel shortje en een donkerblauw shirtje van Claessen’s! Vind dit soort shirtjes echt schattig staan bij kleine mannetjes en deze zijn ook lekker voor de echt warme dagen! Ik vind deze outfit zo schattig staan met die mollige armpjes en beentjes eronder!

image image image image

Isabeau draagt hieronder een super leuke jumpsuit van de Zara. Ik vind hem zo leuk en het kleurtje is lekker fel! En hij heeft ook nog een SUPER leuk prijsje, namelijk €9,95! Deze kocht ze samen met mijn broer en schoonzusje vorige week in de stad en had ze helemaal zelf uitgezocht! Super leuk!
image image image

En ook nog een paar foto’s van gisteren! Gisteren was eigenlijk een druk gepland dagje, maar uiteindelijk viel het mee en kon Matz fijn in de tuin spelen!
Zo met zijn kleertjes en wilde haren vond ik hem net een echte “beachboy”! Haha!

Matz draagt hieronder een geel shirtje van Vingino, een jeansshortje van Noppies en cognac kleurige sandaaltjes van Kipling!
Vorig jaar had ik voor hem dezelfde sandaaltjes, maar dan in het blauw! Hij heeft vrij brede voeten en een hoge wreef en deze passen hem heel goed!

image image image image image imageMatz zou eigenlijk ’s middags naar de peuterspeelzaal gaan, maar toen ik zijn boterhammetjes aan het smeren was, trof ik hem eventjes later zo aan! Ik heb hem lekker thuis gehouden en uiteindelijk heeft hij nog 2.5 uur geslapen! De rode wangetjes zijn waarschijnlijk van de slaap, die waren na zijn middagslaapje weer verdwenen!

3 comments on “Outfitjes Isabeau & Matz!”

Geef een reactie