Eigenaar-WoonarsenaalLaatst kreeg ik de vraag of ik iets wilde schrijven over interieuradvies. Natuurlijk wil ik dat!
Maar nu moet ik heel eerlijk bekennen dat ik zelf voor interieuradvies bijna altijd naar mijn vriendin Florianne ga. Zij is samen met haar vriend Bobby sinds 2007 eigenaar van ’t Woonarsenaal in Udenhout.

Florianne is super creatief en heeft veel kennis en kunde op het gebied van interieuradvies, interieurstyling en kleuradvies en is altijd op de hoogte van de laatste trends.
Bobby heeft twee rechterhanden en ontwerpt én maakt o.a. meubels op maat. Hij heeft zelfs hun eigen prachtige keuken ontworpen en daarna gerealiseerd. En daarbij heeft hij heel veel kennis op het gebied van shutters en gordijnen op maat.

Wanneer je bij ’t Woonarsenaal in Udenhout naar binnenstapt waan je jezelf in een prachtige, sfeervolle woon-walhalla. “t Woonarsenaal verkoopt onder andere prachtige meubels van Riviéra Maison en Hoffz. maar daarnaast verkopen zij ook meubilair op maat zoals banken en stoelen. En ook prachtige vloerkleden op maat.

Qua interieuraccessoires hebben zij een héle ruime keus aan accessoires van onder andere de merken Riviéra Maison, Hoffz, Scapa, PTMD, Knit Factory, Sabre en Raaf of bijvoorbeeld servies van de merken Bunzlau Castle, Burleigh en Riviéra Maison.

12523099_1142812182410574_1210207723433500955_n-e1454611936113

Florianne geeft ook interieuradvies, ook aan huis. En binnenkort starten zij met een workshop; Interieurstyling. Waar ik zelf ook graag aan mee zou willen doen :).

eetkamer-tafel-kast-rijhuiskeuken-bar-rijhuisslaapkamer-zolder-wastafelligbad-zolder-badkamer-rijhuiskeuken-fornuis-rijhuisinbouwcassette-kast-rijhuis

Hierboven een sfeerimpressie van het huis van Florianne en Bobby en zie je de door Bobby zelf ontworpen keuken !

Naast werkelijk álles met betrekking tot het interieur verkoopt het Woonarsenaal ook nog stijlvolle kleding volgens de laatste trends, modeaccessoires en sieraden van onder andere de merken Yzzy, ByBar, JCSophie, Obag, Betty Bogaers, Claudia V en Melano.

IMG-20160204-WA0066-1080x810accessoires-pom-1080x851

Het is absoluut de moeite waard om eens een kijkje te gaan nemen bij ’t Woonarsenaal in Udenhout. Ik kom er zelf vrij regelmatig, maar elke keer als ik daar ben, kijk ik mijn ogen weer uit. De winkel is steeds weer vernieuwd met de leukste en mooiste accessoires en kleding.

Neem ook eens een kijkje op hun website; http://www.woonarsenaal.nl

Geef een reactie