Studio Anneloes is een 100 % Nederlands merk en bestaat inmiddels bijna 10 jaar. Wekelijks heeft Studio Anneloes nieuwe collecties. De collectie van Studio Anneloes staat bekend om de mooie kwaliteit en pasvorm .

Ik ben voornamelijk fan van de travel quality broekjes van Studio Anneloes. Telkens wanneer ik deze broek aan heb, krijg ik de vraag van welk merk deze is en waar ik deze heb gekocht. Dus ik dacht, laat ik deze tip ook maar eens met jullie delen. Het gaat om het modelletje Franka met klepzakjes. Het andere modelletje heet Sophia en is zonder klepzakjes.

studio-anneloes-broeken-1431222-311x467studio-anneloes-broeken-1431221-1000x1000

Het is een heel fijn broekje, met een hele goede pasvorm die ook erg mooi aansluit bij de enkels. Er zit polyamide en elasthan in, waardoor het broekje heerlijk comfortabel zit. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld lang in het vliegtuig moet zitten of voor in de auto naar je vakantiebestemming.
Je hebt er ook bijpassende blazers bij in dezelfde kwaliteit en kleur als de broekjes.

Als je de broek iets strakker wilt dragen, raad ik je zeker wel aan om een maat kleiner te bestellen dan je normale draagmaat, want ik vind ze redelijk groot vallen.

Dit broekje kan zowel sportief met gympjes of chique met hakken gedragen worden en hij is er in de kleuren zwart, donkerblauw, taupe, army, donkergrijs, lichtgrijs en camel!

Je kan hem onder andere hier bestellen!

travel-pants-3-x-
Studio Anneloes, Sophia

Geef een reactie