Zoals jullie natuurlijk weten was het afgelopen zondag Valentijnsdag. Een speciale dag voor de geheime liefdes.
Aangezien ik en mijn grote liefde inmiddels al ruim 13 jaar samen zijn, laten we deze dag ieder jaar als een normale dag voorbij gaan.

Wel geef ik ieder jaar, heel subtiel, ongeveer een week voor Valentijnsdag een hint aan Marc door.
Gewoon, voor alle zekerheid. Mocht hij toch voor mij op pad willen gaan, dan wordt het hem op deze manier wat gemakkelijker gemaakt. Lief bedoeld toch? 😉

Toen ik vorige week zomaar een rondje liep op de parfumafdeling van de Bijenkorf, viel mijn oog direct op het prachtige flesje van Marc Jacobs – Decadence eau de parfum. Het flesje oogt als een luxe groene handtas met op de dop een zwart slangenprintje. Aan de dop zit een gouden ketting met daaraan zwarte kwastjes. Heel mooi!

1927839_1012900472134195_45001987486270798_n

Ik werd nóg enthausiaster toen ik aan deze geur rook, want wat een heerlijke geur is dit zeg, wow! Het is een heerlijke, warme, zoete, kruidige, luxe geur.
In de winter zou ik hem zowel overdag als ’s avonds dragen, maar in de zomer hou ik voor overdag meer van iets frissere geuren. Voor een zomeravond vind ik hem dan wel weer heerlijk.

De ingrediënten van dit parfum heb ik opgezocht op de site van Douglas en dit zijn hun letterlijke woorden;
De geur fascineert met een zwoele top van sappige, Italiaanse pruim, goudkleurig saffraan en fluweelzacht iris. Het hart is een boeket van kostbare Bulgaarse roos dat zich vermengt met weelderige iriswortel en romige nuances van jasmijn sambac. Sexy vloeibaar amber, bedwelmend vetiver en warm papyrushout ontwikkelen zich in de basis tot een signatuur van geraffineerde luxe.

Nu hebben jullie natuurlijk al door welke hint ik Marc vorige week gaf 😉
Toen we gisterochtend gezellig met zijn vijfjes aan het ontbijten waren (Isabeau had gezellig een vriendinnetje te logeren) kwam Marc ineens aanzetten met een prachtig goud/roze glanzend ingepakt cadeau! Ik was (ondanks mijn hint) echt verrast! Ik scheurde het open en daar verscheen hij; de prachtige luxe groene suède doos van Marc Jacobs – Decadence eau de parfum! Hij had mijn subtiele hint dit jaar dus heel goed begrepen ;), ondanks dat we eigenlijk nooit aan Valentijnsdag doen. Wat ontzettend lief <3

12742833_1012900465467529_47951432963551052_n

Marc Jacobs – Decandence is op dit moment absoluut mijn favoriete parfum. Ik  vind het een absolute aanrader!

Marc Jacobs – Decadence is ook te koop in een Showergel en Bodylotion en is te koop bij de luxere parfumerieën.

2 comments on “Marc Jacobs – Decadence”

  1. Wat heb je toch ook een ontzettend lieve man he Marieke! Die van mij heeft 18 jaar geleden aangegeven dat ie niet aan valentijsdag doet, en ik kan je vertellen: daar houdt hij zich ieder jaar weer aan (helaas).. Mocht ik zelf bij de Douglas in de buurt komen: je hebt me nieuwsgierig gemaakt!

Geef een reactie