Ik denk dat de meeste van jullie het wel in huis hebben; een potje Vaseline. Vaseline wordt meestal gebruikt als lippenbalsem, of om een droge of kapotte huid weer te herstellen en deze weer lekker zacht te maken .

Maar wisten jullie dat je Vaseline nog voor veel meer dingen kunt gebruiken?

12717360_1012447232179519_4170917307848921389_n

Hieronder 10 handige tips;

Highlighten;
Breng een klein beetje Vaseline aan op je jukbeenderen. En je zult zien dat je een hele mooie healthy glow krijgt.

Als oogmake-up reiniger;
Smeer wat Vaseline op een wattenschijfje en maak zo je ogen schoon! Werkt prima.

Als lippenbalsem of blush;
Meng je favoriete lippenstift met een beetje Vaseline en klaar is hij, een mooie getinte lippenbalsem welke je eventueel ook kan gebruiken als blush.

Als lipscrub;
Lipscrub kan je gebruiken wanneer je last hebt van losse velletjes op je lippen, Meng wat Vaseline met wat suikerkorreltjes en maak je eigen lipscrub! Je kan er eventueel nog een theelepeltje honing doorheen doen, hier worden je lippen extra zacht van.

Prachtige wimpers;
Smeer iedere avond je wimpers in met Vaseline en je zult zien dat deze langzaamaan dikker en steviger zullen worden. Ook als je een dagje geen zin hebt in make-up, is een laagje Vaseline ideaal om je wimpers toch ietsjes donkerder te maken.

Om een bijzonder oogschaduw effect te krijgen;
Wil je eens wat anders met je oogschaduw? Breng dan een dun laagje aan over je oogschaduw. Zo gaat je oogschaduw mooi glanzen!

Wenkbrauwen in model brengen;
Je wenkbrauwen breng je makkelijker in model door er wat Vaseline op te smeren.

Je parfum langer te laten ruiken;
Smeer voordat je je parfum op gaat spuiten een beetje Vaseline over je nek en je polsen, Dit zorgt ervoor dat je de parfum langer blijft ruiken.

Als “glij”middel;
En nee, ik heb het nu niet over hetgeen wat jij nu denkt ;)! Soms zwellen mijn vingers iets op en krijg ik mijn ringen niet meer af. Met een klein beetje Vaseline over mijn vingers krijg ik mijn ringen weer af.

Als scheergel;
Heb je geen scheergel meer? Gebruik Vaseline in plaats van scheergel.

Hebben jullie zelf ook nog tips? Laat deze hieronder achter in een reactie!

3 comments on “Vaseline, wonderspul!”

  1. Nooit geweten dat je het met make up kon combineren.. Zal het eens proberen, vooral de wimpers! Die ga ik vanaf vanavond testen

Geef een reactie