Mijn eigen website was sneller klaar dan we zelf hadden verwacht en daardoor kon ik gisterochtend al mijn eerste blog schrijven op http://www.pure-happiness.nl.

Toen ik mijn blog gedeeld had via Facebook ging het snel. Ik kan namelijk  de statistieken van mijn eigen website bijhouden en al heel snel had ik de 1000 paginaviews gehaald en hadden 200 unieke bezoekers een kijkje genomen op mijn website! Als ik de 1000 views had gehaald binnen 1 maand, was ik al dik tevreden. Uiteindelijk heb ik gisteren in totaal 1939! paginaviews gehad van 498! unieke bezoekers, 498 verschillende mensen die mijn site hadden bezocht. En ook vandaag zijn de paginaviews weer aardig opgelopen. Hoe trots kun je zijn?

12717268_1010877955669780_6787955507151972515_n

Ook kreeg ik ontzettend veel lieve berichtjes binnen via whats app, facebook messenger, berichtjes op Facebook en een paar reacties op mijn site. Dank jullie wel daarvoor! Via Facebook messenger werd me zelf al om tips gevraagd (dit overigens graag via website), 1 dame wilde graag samen met mij gaan bloggen en ik kreeg een mailtje of ik in interesse had om zelfstandig bij een marketing bedrijf aan de slag te gaan! Ik voelde me gevleid..

Al die leuke positieve reacties motiveren mij nóg meer om lekker veel te gaan bloggen.

Niet ieder stukje zal voor iedereen leuk en interessant zijn. Vooral omdat ik dagelijks een nieuwe blog online wil zetten op Pure Happiness, heb ik besloten om mijn blog vrij simpel en eenvoudig te houden. Iets wat lekker makkelijk weg leest.  ’s Morgens bijvoorbeeld met een kop thee en een lekker stuk chocola.

Ik moet echter nog echt mijn draai zien te vinden in het bloggen. Gisteren heb ik echt een veel te lange tijd achter mijn laptop gezeten. Vooral om mijn statistieken bij te houden ;). Mijn kids hebben nog nooit zo lang tv gekeken of met de Ipad gespeeld. Ook heb ik nog nooit zo vaak “Ja hoor” beantwoord op de vraag of ze een snoepje mochten 🙂 Om 11 uur kreeg ik zelfs al de vraag of ze paprika chipjes mochten eten.. “Ja ho… Uhhh Nee, natuurlijk niet!”. Mijn bedoeling is vooral om ’s middags te gaan bloggen als Isabeau op school is en Matz in bed ligt. Of ’s avonds op de bank, als Marc naar zijn favoriete programma kijkt op Discovery.

Ik ben ontzettend benieuwd naar wat jullie leuk vinden om te lezen op mijn site. Dit kan over beauty, (kids)fashion, lifestyle en de gewone dagelijkse dingen in het leven zijn. Ook als jullie nieuwsgierig zijn naar iets wat over mijzelf gaat, vraag dit gerust! Ik zal er mijn best voor doen om er dan een leuk artikeltje over te maken!

Voel je vrij om mijn website te delen en om een reactie achter te laten hieronder! ;).

 

4 comments on “Mijn eerste dag als blogger.. ;)”

  1. Hahaha.. Ik zie je al helemaal zitten! Maar wat is dit gaaf zeg, en wat een cijfers. Ik vind het heerlijk om te lezen in ieder geval, ga zo door, het gaat je goed af!!

  2. Hoi Marieke,

    Wat gaaf dat je bent gaan bloggen! Ik ben zelf een fanatieke blog lezer haha
    Heerlijk om in mijn vrije tijd met een kop thee alles bij te lezen. De bloglovin app is ideaal daarvoor! Ik zal eens kijken of ik jou daar ook op kan vinden.
    Veel succes Marieke!

Geef een reactie