Make-up, ik ben er gek op! Ik nam alleen nooit echt de tijd om er lang mee bezig te zijn ’s morgens. Ondanks dat ik, foundation, blush, concealer, eyeliner en mascara op doe, ben ik toch altijd binnen 5 minuutjes klaar. Wel met het gevolg dat ik regelmatig nog eventjes de tip kreeg van mijn moeder of vriendinnen om mijn foundation eventjes verder uit te vegen :).

Ik begin het wel steeds leuker te vinden om wat meer de tijd te nemen voor mijn make-up en niet alleen als ik een avondje uitga. Die tijd heb ik er ook voor, want ik heb het geluk dat Marc iedere ochtend Isabeau naar school brengt en ik dus niet om 8.15 fris en fruitig op het schoolplein hoef te staan. Hoe luxe is dat?

Nu ging ik gistermiddag met de kids boodschappen doen en liep ik even snel een rondje (lees: Matz liep los) door het Kruidvat. Toen zag ik daar in de schappen een make-up spiegel met ledverlichting.  Dit is natuurlijk niks nieuws en bestaat al veel langer, maar niet voor deze prijs, namelijk € 15 euro. Een soortgelijke spiegel kom ik vaker tegen op verschillende webshops vanaf 30 euro en vele nog een heel stuk duurder. Deze nam ik mee naar huis! De ene kant is een normale spiegel en de andere kant is een spiegel welke 7 keer vergoot.

Ik vind het ook een mooie spiegel om te zien en daarom ook  een leuke accessoire voor in de badkamer.

12728982_1010363745721201_1423650206712656611_n

Aangezien ik al de op één na laatste spiegel meenam bij het filiaal bij mij in de buurt, leek het me wel leuk om deze tip nu al met jullie te delen, zodat de spiegels misschien nog niet overal zijn uitverkocht als jullie dit artikel hebben gelezen!

5 comments on “Tip: make-up spiegel met ledverlichting bij het Kruidvat”

 1. He Marieke, wat leuk dat je dit gaat doen. Ik zag het op Facebook voorbij komen en was die dag net aan het bedenken dat ik weer een keer make up advies wilde krijgen. Maar ik dacht waar zal ik naartoe gaan. Want vaak is als je opgemaakt wordt veel to much en dat wil ik helemaal niet, zo natuurlijk mogelijk vind ik het mooist. Ik stuurde je een berichtje met de vraag waar jij altijd naar toe ging en heb dat advies opgevolgd en ben gisteren naar de Bijenkorf geweest en alle make up van Mac gekocht. Ik dacht in het begin dit gaat niks worden, staan daar van die mooie meiden met knal make up dacht oh nee dat wil ik niet. Maar ze hebben goed geluisterd en het is heel mooi geworden. Ik heb maar meteen alles gekocht wel €200,- lichter maar goed ik ben tevreden en blij en daar gaat het om. Je mag jezelf best eens kietelen he. Super voor je advies om daar heen te gaan en succes met je blog.

  • Hoi Sandra.
   Bedankt voor jouw berichtje. Ik ben blij dat ik je heb kunnen helpen.
   Klopt helemaal, de meiden in de Bijenkorf hebben zich prachtig, maar behoorlijk fel opgemaakt. Maar dit is puur omdat die kleuren nu trendy zijn en zij die kleuren daarom gaan promoten. Ze zijn natuurlijk het visiteplaatje van die MAC shop.
   Een dame daar vertelde me laatst dat ze juist hele lichte neutrale make-up draagt wanneer ze een vrije dag heeft.

   Fijn dat ze goed naar je hebben geluisterd en dat je goed geslaagd bent.
   Je gebruikt de make-up nu een paar dagen als het goed is, wat vind je ervan??

Geef een reactie