Eind 2013 tijdens mijn zwangerschap van Matz, heb ik mijn baan bij een leuk bedrijf als Directie-Secretaresse opgezegd, om fulltime bij de kids te zijn. Ik moet eerlijk bekennen dat ik er nooit spijt van heb gehad, ondanks dat ik een hele leuke baan had. Okè, het komt wel eens voor dat ik denk dat ik weer fulltime aan de bak wil, maar over het algemeen geniet ik er ontzettend van om thuis te zijn met de kids en vervelen doe ik me echt geen moment.

Nu Isabeau op school zit en Matz ook wat ouder wordt, merk ik wel dat ik steeds
meer mijn handen vrij heb in huis. Ik was daarom op zoek naar iets leuks wat ik vanuit huis kon doen, wanneer ik wil. Iets waar ik gelukkig van word, een nieuwe uitdaging, een hobby.

Aangezien ik het erg leuk vind om te schrijven en om dingen te delen via social media is mijn idee ontstaan om een eigen persoonlijke blog te beginnen.

Aangezien mijn interesse vrij breed is, leek het me leuk om te bloggen over alles waar ik gelukkig van wordt en wat ik leuk vind om met jullie te delen en te informeren en/ of inspireren op het gebied van beauty, (kids)fashion en lifestyle.

Al een tijdje had ik het idee in mijn hoofd, mijn eigen blog beginnen, maar steeds kwam het er maar niet van.. Waar moet ik beginnen? Kan ik dat wel, dat bloggen? En zal het iemand überhaupt interesseren wat ik op mijn website schrijf? En bovendien er zijn al zoveel bloggers.. Waarom zou iemand mij gaan volgen?

Maar eigenlijk, maakt dat helemaal niks uit. Of ik nu 3 volgers krijg (ikzelf, mijn ouders en Marc, die 3 heb ik alvast ;)) of misschien 3000 (dream big!!!!!) zolang ik het leuk vind om te schrijven en dingen op mijn website te zetten, maakt het helemaal niet uit hoeveel volgers ik heb. Zolang ikzelf maar plezier blijf houden in het schrijven van artikelen en het op zoek gaan naar inspiratie om over te schrijven. Ik denk dat dit het gene is wat het meeste telt!

do-what-you-love-love-what-youdo

Ik heb het geluk dat Marc ontzettend veel van computers af weet. Ik vertelde hem precies wat ik wilde en hij ging samen met mij hiermee aan de slag. Met deze blog als resultaat. .En ik moet heel eerlijk bekennen, dat ik nu al ontzettend trots ben op mijn eigen blog! Nu is het aan mij om de rest in te vullen :).

Nu mijn website ook echt online staat, barst mijn hoofd nog meer vol met ideeën.. Overal waar ik ben, in de supermarkt, onder de douche, of lekker op de bank, krijg ik weer een leuk idee en schrijf deze direct op in mijn notitieboekje, zodat ik deze op een later moment kan uitwerken en jullie weer met iets nieuws kan informeren en/ of inspireren.

Liefs,

Marieke

25 comments on “Waarom ga ik bloggen?”

  1. Super Marieke! Wat ziet de site er ook mooi uit! Echt iets voor jou om te bloggen over de dingen die je leuk vind. Het gaat je lukken en ik ga je volgen!

    Groetjes Mike

  2. Wat kun jij lekker schrijven zeg, het leest heerlijk weg! Heel veel plezier met bloggen, ik denk wel dat je er nog een volger bij hebt !! Succes meid!

  3. Ik had gisteren al even een sneak peek, maar nu ik hem zo helemaal compleet ingericht doorlees en bekijk ben ik nog trotser op je dan ik al was! Super mooi opgezet, mooie foto’s en leuke herkenbare situaties schetsjes. Heel veel succes en natuurlijk Happiness in het bijhouden van je prachtige site. Liefs Angelique

Geef een reactie